DJ LAURENS

Wie is DJ Laurens?

DJ Laurens is een flexibele allround DJ voor al uw feesten en evenementen. Laurens ontdekte reeds van kindsbeen af dat draaien als DJ meer was dan een hobby. Het is een passie geworden en door jarenlang te oefenen achter de draaitafels, is DJ Laurens een begrip geworden in de ruime regio.

Met zijn evenementenbureau DJ Laurens stelt hij zich graag ter beschikking om van uw feest een knalfeest te maken.

Tevens kan u bij DJ Laurens tercht voor het huren van licht en geluid materialen zoals mengpanelen, cd-spelers, speakers en baskasten.

Hoe werken we?

Eerst maakt u een afspraak om samen met ons uw plannen te bespreken. Tijdens deze afspraak overlopen we uitgebreid uw noden en wensen. Wanneer we een overeenkomst bereiken, maken we een afspraak om een geschikte zaal en/of locatie vast te leggen.

Eenmaal deze locatie definitief vastligt, gaan we concreet, samen alle praktische zaken overlopen om u een geslaagd feest te bezorgen. We kiezen dan onder andere de muziekstijl en de belichting in de zaal.

Organiseert u een (zeer) groot evenement? Geen probleem ook hiermee heeft DJ Laurens ervaring. Uw totaalproject is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de muziek, de belichting en ons goed humeur.

Wanneer we ons verder dan 50 kilometer moeten verplaatsen, vragen we hiervoor een kilometer vergoeding van 2 euro per gereden kilometer.

Een feest duurt bij DJ Laurens standaard 6 u. Eventuele extra uren worden apart aangerekend.

DJ Laurens

 

LIGGING DJ LAURENS

DJ Laurens
2960 Brecht
België

TELEFOON